Qurails – Powered by GOELST

Selaa alaspäin siirtyäksesi ajassa taaksepäin

2022

Uusi ilme

Uusi aikakausi alkaa

Qurails – Powered by GOELST: Vuosi 2022 oli otollinen aika aloittaa uudella ilmeellä ja tuntumalla. Viime vuosikymmenen aikana alalla on tapahtunut paljon uusia muutoksia, myös teknologisesti. Vanha Goelst-merkkimme on ollut meille hyvä, mutta nyt on muutoksen aika. Säilytämme vuosien kokemuksen mahdollisimman korkealaatuisten tuotteidemme luomisesta ja parantamisesta, mutta nyt uuden tuotemerkkimme nimissä.

This is the Qurails logo Powered by Goelst
2013

Vahvempia yhdessä

Toukokuussa 2013 Goelstista tuli STAS-kuvanripustusjärjestelmien sisaryhtiö.

Sittemmin Goelst on aloittanut uuden elämän nimellä Goelst NL. Eden työntekijät, joilla on vuosien kokemus ja asiantuntemus, ovat tietenkin aina palveluksessasi ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Veljekset Rien ja André Stas perustivat vuonna 1995 STAS-kuvanripustusjärjestelmät (sisaryhtiö), joka toimii nykyään maailmanlaajuisesti. Pääkonttori sijaitsee Eindhovenissa. He tarjoavat monikäyttöisiä ripustusjärjestelmiä ja ripustustarvikkeita seinille ja kattoihin. He kehittävät, valmistavat ja jakelevat turvallisia ja joustavia ripustusratkaisuja monenlaisille seinäesineille. Niihin kuuluvat sekä koriste-esineet (maalaukset, piirustukset) että käytännölliset esineet (valkotaulut, vaatekoukut, peilit). Tavoitteenamme on tarjota ihmisille vapaus käyttää ja koristella seiniään. Kestävä rakennuksen hallinta ja kustannussäästöt ovat heidän lähestymistapansa ytimessä.

Qurails – Powered by GOELST

Qurails-Powered-by-goelst-stas-logo
2009

Modernisointi

Vuonna 2009 GOELST-logo uudistettiin. Tuolloin valittiin siistin näköinen fontti. 

Tämä näkyy edelleen vuoden 2013 brändiuudistuksessa.

Qurails-Powered-by-goelst-logo
1988

Goelst muutti Edeen

Vuodesta 1988 lähtien GOELST on sijainnut Eden kaupungissa, joka on Alankomaiden maantieteellinen keskus, johon on myös helpot kulkuyhteydet.

Tämä virstanpylväs oli syy uudelle logolle ja nimelle Vuosien kokemuksemme korkealaatuisten tuotteiden luomisesta säilyy ennallaan, mutta toimimme nyt uudella nimellämme: Qurails – Powered by GOELST

1984

Kansainvälinen yritys

Mottonaan "huippulaatua hyväksyttävään hintaan" Goelst alkoi 1980-luvun puolivälissä suunnata katsettaan oman maansa rajojen ulkopuolelle.

Kansainvälistyminen teki tarpeelliseksi muuttaa toiminimemme yksityiseksi osakeyhtiöksi, ja siitä lähtien toimipaikkamme on sijainnut Edessä, joka on Alankomaiden maantieteellinen keskus, johon on myös helpot kulkuyhteydet.

Oma tuotekehitysosastomme on antanut meille mahdollisuuden panostaa merkittävästi innovointiin. Esimerkiksi vuonna 2001 Goelst oli ensimmäinen verhokiskovalmistaja, joka toi markkinoille hiljaisen, sähkökäyttöisen järjestelmän. Yrityksellä on nyt valikoimassaan kokonainen sarja innovatiivisia tuotteita, joita kilpailijat usein kopioivat, mutta jonka kaltaisiin tuloksiin muut eivät pääse. 

Katso meidän: Kansainvälinen portaali

Qurails-Powered-by-goelst-logo-international
1978

Mistä kaikki sai alkunsa?

Goelst aloitti vuonna 1978 sisustustuotteiden alalla yksityisen elinkeinonharjoittajan toiminimenä.

 Jo vuoden kuluttua yritys laajensi valikoimaa verhokisko-ohjelmalla nimellä G-Rail. Seuraavina vuosina Goelst kasvoi arvostetuksi yritykseksi, joka laajensi verhokiskovalikoimaansa ja jonka tuotteista tuli entistä kehittyneempiä. Terveydenhuoltoalalla meistä tuli väliverhokiskojen vakiotoimittaja, ja yritys toimii tässä tehtävässä edelleen.