Kestävyys

Olemme sitoutuneet kestävyyteen ja panostamme siihen, koska se on hyväksi niin planeetalle, yrityksille, asiakkaillemme kuin yhteisöllemmekin.

Kestävyys

Innovaatio, räätälöinti

& korkea

laatu

Näihin Qurails uskotaan, eikä lähestymistapamme kestävyyteen poikkea näistä.

Yritysten yhteiskuntavastuu on prioriteeteissamme korkealle. Tuotamme nimittäin materiaalimme Alankomaissa ja Euroopassa tiukimpien ympäristöstandardien mukaisesti. Verhokiskot on valmistettu alumiinista/jauhemaalattu. Lisävarusteet koostuvat muovista ja metallista.

 

Alumiinikisko: verhokisko koostuu 75-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista.

  • Alumiini on kestävä materiaali, joka säilyttää toimintakykynsä ja joka ei kulu juuri lainkaan, kun sitä käytetään verhokiskona.
  • Jauhemaalauksen avulla alumiinituotteen viimeistely kestää puhdistusta hyvin eikä se näin ollen menetä edustavaa ulkomuotoaan kierrätettynäkään.
  • Kisko voidaan palauttaa ja alumiini voidaan ottaa talteen kierrättämällä.

AkzoNobelin maali

AkzoNobel on maalialan edelläkävijäyritys. Käyttämällä heidän maalejaan varmistamme, että tarjoamme asiakkaillemme kaikken korkealaatuisimpia tuotteita. AkzoNobel pyrkii vähentämään vaikutuksiamme maapalloon ja innovoi samalla jatkuvasti kestävimpien ratkaisujen tarjoamiseksi.

Qualicoat-jauhemaalaus

Jauhemaalit on erityisesti kehitetty ilman TGIC:tä, ne ovat lyijyttömiä ja täyttävät GSB-standardin Qualicoat Class 1 -vaatimukset.

QUALICOAT on maailmanlaajuinen laatumerkki, joka on sitoutunut ylläpitämään alumiinin ja sen seosten lakkauksen, maalauksen ja pinnoituksen laatua arkkitehtuurin käyttötarkoituksissa. Sen rekisteröity toimipaikka sijaitsee Zürichissä, Sveitsissä.

Qualanod-sertifioitu

QUALANOD – Laatumerkki alumiinin rikkihappopohjaista anodisointia varten

QUALANOD on laatumerkkiyritys, joka on sitoutunut ylläpitämään ja edistämään anodisoidun alumiinin laatua.

ASI-hyväksyntämerkki

ASI-sertifioitu

Qurails-alumiiniprofiilit valmistetaan ASI-sertifioidussa tehtaassa.

Kaikki ASI-sertifioidut tehtaat toimivat oikeudenmukaisesti ja pyrkivät käsittelemään kestävää muutosta kolminkertaisten tulosten näkökulmasta, joka kattaa hallintotavan, ympäristön ja sosiaaliset kysymykset.

TÜV Rheinland

Sertifikaatit

ISO 9001:2008

BS OHSAS 18001:2007

ISO 14001:2004

ISO EN 15088:2005

QUALANOD