SAIRAALOIDEN ERHOKISKOJÄRJESTELMÄT
TERVEYDENHUOLLON LAITOKSILLE

Otamme kaikki huolet kiskojärjestelmistäsi pois käsistäsi!

Terveydenhuoltoalan erikoistuotteet:

  • Qurails erityisalaa ovat sairaaloiden verhokiskot – sekä itse tuotteet että niiden kiinnitys
  • Suihkukiskot
  • Tavalliset verhokiskot

Sairaalan verhokiskot

Toimitamme ja asennamme tarvitsemasi sairaalaverhokiskot – täysin mittatilaustyönä ja kaikkine lisävarusteineen. Korkean laatunsa ansiosta kisko soveltuu käyttöön myös kosteissa tiloissa. Toimiva, vahva ja saatavana pölyltä suojaavalla PVC-päällysnauhalla.

Tähän kiskoon liittyvään valikoimaan kuuluu myös sellaisia käteviä lisävarusteita kuin infuusioteline, infuusiokoukku, verhoteline jne. Kisko voidaan tietenkin asentaa joko seinään tai kattoon, jolloin voidaan rakentaa vankka järjestelmä.

Kestävä ja käytännöllinen

Qurails 4100 väliverhokisko soveltuu esimerkiksi sairaalaosaston jakamiseen useisiin, tilapäisesti erotettuihin alueisiin potilaiden ja hoitajien yksityisyyden takaamiseksi.

Tarjoamme täydellisen valikoiman terveydenhuollon laitoksille. Qurails on oikea ratkaisu kaikentyyppisiin kiskoihin. Väliverhokiskomme antavat potilaille heidän tarvitsemansa yksityisyyden. Laajaa valikoimaa tavallisia verhokiskojärjestelmiä voidaan soveltaa laajasti, ja ne on helppo asentaa. Patentoitu kuormituksen vapautusjärjestelmä on vastauksemme terveydenhuoltoalan tarpeeseen verhokiskoille ja -urille, jotka vapautuvat tietyissä olosuhteissa. Voit luottaa meihin myös suihkuverhokiskojen osalta.

Me huolehdimme kiskojärjestelmistä puolestasi!

irrotettava väliverhokisko

Kuormituksen vapautusjärjestelmä

Kuormituksen vapautusjärjestelmä (Load Release System) on vastauksemme terveydenhuoltoalan tarpeeseen väliverhokiskoille ja muille verhokiskoille, jotka vapautuvat tietyissä olosuhteissa. Tämän ainutlaatuisen, patentoidun ratkaisun ansiosta kisko irtoaa kiinnityspisteistään noin 35 kg:n hetkellisen kuormituksen johdosta.

Irrotettava väliverhokisko

LRS-järjestelmä on kehitetty matalalla roikkuvaa, katosta erillistä kiskoa varten. Kisko kytketään kattokannattimiin. Kiskon irtoaminen yli 35 kg:n enimmäiskuorman ylittyessä on taattu, kunhan sen on asentanut pätevä ja koulutettu henkilökunta.

LRS-liukuja voidaan käyttää missä tahansa kiskossa. Liu'ut irtoavat kiskosta aina, kun verhoa vedetään voimakkaasti. Näin estetään verhojen/verhokiskojen vaurioituminen. Turvallisuuden vuoksi sisäkoukkujen sijasta käytetään joustavia muovikoukkuja. LRS-järjestelmä soveltuu erityisesti sairaaloihin, hoitokoteihin, vanhainkoteihin, mielenterveyslaitoksiin ja muihin terveydenhuollon laitoksiin.

Voit kääntyä Qurails puoleen kaikissa räätälöintitarpeissasi (kiskon taivuttaminen, kaaret, kokoonpano jne.). Saat ilmaisen tarjouksen piirustustesi ja teknisten tietojesi perusteella. Qurails-projektiosaston kokeneet projektipäälliköt varmistavat selkeän viestinnän kanssasi.

Qurails_healthcare_Curtain_Rail_system_lrs

Qurails Kidsrail

Sairaala ei näytä kodilta, eikä kukaan halua olla siellä. Väri tekee siitä hieman iloisemman.

Siksi 4100- ja 5100-tilanjakajakiskomme ovat saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä. Näin lastenosastot eivät enää joutuisi tyytymään aikuisten värimaailmaan. Ja kaikki näyttäisi pikkuisen piristävämmältä. Vähän kuin kotona. Sairaala ei näytä kodilta, eikä kukaan halua olla siellä. Väri tekee siitä hieman iloisemman.

Siksi 4100- ja 5100-yksityisyyskiskojamme on saatavana kaikissa sateenkaaren väreissä. Näin lastenosastot eivät enää joutuisi tyytymään aikuisten värimaailmaan. Ja kaikki näyttäisi pikkuisen piristävämmältä. Vähän kuin kotona.

The Qurails Kidsrail curtain rail for kids
The Qurails Kidsrail curtain rail for kids

Rajaton värivalikoima

Cliniclowns

Lahjoitamme 5 % KidsRail-tuloista Cliniclownsille. Cliniclowns on tuonut hymyjä ja iloa terveydenhuollon laitoksiin Alankomaissa jo vuosien ajan. Nämä ovat korvaamattomia hetkiä sairaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Qurails-jatkeliuku

extension-glider-curtain-rails-tracks-qurails-4100-5100

Qurails-jatkeliuku on ainutlaatuinen ratkaisu terveydenhuollon väliverhokiskoihin, jos kisko on asennettava kattoon. Jatkeliuku on pyörivä liuku, jossa on S-koukku.

Yleensä väliverhokiskoa ei asenneta kattoon, mutta jos kisko asennetaan kattoon, verhoon sijoitetaan verkko-osa sprinklerien toimintaa ja hyvää ilmanvaihtoa varten.

Hyvä vaihtoehto tälle ratkaisulle on Qurails jatkeliuku. Kisko voidaan asentaa kattoon ja verho voidaan laskea alas kiskosta jatkeliu’un avulla.

Jatkeliukua voidaan käyttää 4100- ja 5100-väliverhokiskoihin.

Viitteet